Nikole Mitchell kasvas üles baptistlikus peres ning temalt eeldati, et ta on vaikne, reserveeritud ja armas. Aga tema unistused ei olnud nii konservatiivsed.

Mitchell, kes nüüd töötab OnlyFansis eksootilise tantsijana, sõnas New York Postile: "Juba noorest saati unistasin ma strippariametist. Aga mind sunniti arvama, et minu ihad ja kehad on tegelikult patused."

Nii et strippamise asemel sai kolme lapse emast pastor. Kuid ka seda nähti tema peres mässumeelse sammuna. "Mind õpetati, et naised ei tohi juhtida, et naise koht on köögis ja lastetoas. Vaatamata sellele, et ma astusin vastu kõigele, kuidas mind õpetatud oli, hakkasin ma pastoriks, kuna mulle meeldib esineda," rääkis ta.

2011. aastal liitusid Mitchell ja tolleaegne abikaasa Minnesota osariigis St. Pauli linnas asuva Woodland Hillsi kirikuga, kus ta õppis soovõrdsust nende usu sees.

"See avas mu silmad," meenutas Mitchell aega, kui ta igal pühapäeval toimunud teenistuse järel oli esimene, kes pastori juurde tormas ja temalt täiendavaid küsimusi küsis. See oli ka aeg, mil talle pakuti ka ise võimalust pastoriks hakata ja tuhandete inimeste ees esineda.

Teotahet täis Mitchell liitus kogudusega ning 2016. aastal saigi temast pastor. Kuid juba samal aastal hakkas avalduma tema päris iseloom. 2016. aasta lõpus osales ta LGBT kogukonnale suunatud teatrilavastuses.

"Siis ma sain aru, et ma ei ole heteroseksuaal," meenutas Mitchell, kes peab end biseksuaalseks. "Ma teadsin, et kui oma oma seksuaalsust kellegagi jagan, siis ma võin kaotada kõik, sest kirikule ei meeldi omasooiharad," lisas ta.

Ühel hetkel ei suutnud ta enam oma saladust hoida ning 4. juulil 2017 lahkus ta kiriku juurest. Mõned kuu hiljem tuli ta YouTube vahendusel kapist välja.

ta mõtles pikalt, mida oma eluga edasi teha, kuni hakkas Instagramis jälgima üht pesumodelli. See oli ka aeg, mil ta soovis oma seksuaalsust paremini tundma õppida ning liitus koolitusega "Sexpress You".

Natuke pärast seda võttis ta ühendust fotograafiga, et teha oma esimene alasti fotosessioon. Tundes põnevust strippari ja eksootilise modelli tööst, alustas Mitchell oma OnlyFans kanaliga, kus müüb raha eest paljastavat sisu.

"Ma alustasin alguses ujedalt, tehes vaid topless fotosid, kuid nüüd võtan ma vastu inimeste soove ning pakun sisu, mis on spetsiaalselt neile tehtud," rääkis endine pastor.

Märtsikuus tehti talle ka pakkumine kellegagi raha eest seksida. Ta oli sellega nõus, kuid koroonaviiruse tõttu jäi see katki.

Mitchell kolis Los Angelesse ning lahutas abikaasast juunis. Uue karjääri tõttu tunneb ta end õnnelikumana kui kunagi varem.