Esimeses saates paneb oma maitseelistuse proovile 24-aastane Mihkel Erik Rebane. Tegu on Tallinnast pärit noormehega, kes õpib Tallinna Tehnikakõrgkoolis mehaanikainseneriks. Mihkel otsustas tutvumissaates osaleda just uute kogemuste pärast. "Mõtlesin, et elu on lühike ja ise tuleb oma elu põnevaks teha. Kindlasti ei läinud sinna armastust otsima," sõnas ta, kuid leiab, et sellistes saadetes võib kaaslase leida küll.

Saates otsib ta klikki kahe potentsiaalse kaaslasega: 18-aastane pärnakas Liisi Tammoja ja 21-aastane Tartust pärit Aleksandria Mironjuk.

Liisi on isepäine ja mõneti mittetraditsiooniline. Ta pole üheksast viieni töötamise usku ja lõpetas hiljuti ettevõtlusega alustamise koolituse. Igapäevaselt käib ta sõpradega väljas, kuid ei ütle ära ka hea seriaaliga kodus püsimisele. Lisaks kirjutab ta räpilaule.

Aleksandria on aga klassikaliselt töökas ja aktiivne, rassides korraga mitmes ametis. Ta armastab sporti ja liikumist, ei pelga kaameraid, tahab näidelda ja avaldada arvamust. Tema suureks armastuseks on ka autod ja kõik, mis sellega seotud.

Kõigepealt laseme Mihklil ühe neist välja valida välimuse põhjal ja seejärel tuvastame pimesi vesteldes, kas tal ka päriselt sama inimesega klikiks.

Saateformaat on halastamatu. Paar saadetakse edasi "päris" kohtingule vaid siis, kui pildi järgi valitud inimesega tekib ka jutustades klikk. Sest nagu Tinderis - pilt otsustab kõik.

Põnevat saadet juhib Brigitte Susanne Hunt.

Hakkas meeldima ja tahaks ka? Sul on see võimalus! Ootame järgmistesse saadetesse osalejaid, registreerida saab end siin!

Vaata saadet!

Projekti "Klikk" toetavad Nordauto ja OneTouch. Kohtingutele viivad Viimsi ja Meresuu spaad ning sära lisab Goldtime.

Kui pilt ei klapi, aga klikk siiski tekib jutu alusel, siis annab Goldtime teise võimaluse. Noored saavad jagamiseks 100 eur väärtuses kinkekaardi ja kohtuvad kullasäras. Kas Goldtime lisab sära ka noorte silmadesse? Kindlasti leiab vastused õigepea Kroonikast!