Teet Saarepera ja Eliko Haaki suhe sai alguse kümme aastat tagasi, kui neid nähti erinevatel üritustel koos. Sõprade sõnul särises paari vahel esimesest hetkest keemia ja juba õige pea reisiti üheskoos läbi kõige eksootilisemad riigid.

Ajakirjas Playboy poseerinud Eliko võlus Teetu oma kelmika loomu poolest ja nende elustiil sobis esimesest silmapilgust.

“Jah, tõepoolest, juba väikesest peale olen alati soovinud kõigist erineda, mäletan hästi ühte lapsepõlve seika esimesest tantsutrupist, kus tantsimas käisin," rääkis Eliko aasta hiljem Buduaarile. Samas intervjuus ütles ta ka muu hulgas, et mehel peaks olema salakaval pilk, et teda jalust niita.

Aastal 2014 kroonis paari suhet esimene ühine laps - Elikole ja Teedule sündis tütar Säde-Ly ja kaks aastat hiljem said nad teise tütre, kes sai nimeks Sära.

Viimastel aastatel elas paar peamiselt Hispaanias, Marbellas. Eliko võttis DJ tunde ja tegeles tütardega. Äripäeva rikaste edetabelis figureeriv Teet Saarepera tegeles pidevalt uute äridega ja oli OÜ Riigiressursside Keskuse omanik. Selle aasta suvel kinkis laiade žestide poolest tuntud Teet Elikole Porsche. Viimati nähti neid koos Eestimaa suve nautimas. Septembri alguses aga õnn pöördus, Saarepera tervis halvenes ja täna vandus ta haigusele alla.

Millised on aga viimased õnnelikud kaadrid, kus Teet Saarepera koos oma naisperega poseerib? Need on tehtud möödunud sügisel Marbellas, kus paar poseerib koos oma kahe tütrega rannaliival.