Grete Kuld saatusliku naise rollis

Seriaali "Padjaklubi" näitleja Grete Kuld teeb oma debüütfilmirolli režissöörist abikaasa Ergo Kulla ja stsenarist Martin Alguse filmis "Soo". "Grete kehastab lesestunud mõisaprouat Lilithit, kes satub armukolmnurka," kirjeldab Martin Grete tegelaskuju. "Lilithiga peaksid kõik hästi läbi saama, sest ta on ohtlik naine." Lilithil lahvatab armuleek Franz Malmsteni kehastatava peategelase Toomas Haavaga.

Tanel Talve läheb Soome bussijuhiks?

Endine riigikogulane ja telesaatejuht Tanel Talve, kes osales oma Dodge Ram`iga ka filmis "Tenet", tegi endale bussijuhiloa. Voose küla edendajana tõmbab Tanel seal oma firmaga Modern Mobility käima mobiilset ühistransporti. Isejuhtiv buss sohvrit ei vajagi, ent seadus näeb ette, et isejuhtiva bussi käimapanemisega seotud ettevõtmine nõuab bussijuhiloa olemasolu.

Tanelile on nüüd rohkemgi võimalusi valla. "Ma võiksin ju ka Soome bussijuhiks minna, aga… ma ei lähe," muheleb Tanel, kes on pildil koos oma bussijuhist isa Jaaguga.

Laine Randjärv leidis uue ameti

Endiseste poliitikust, muusikapedagoogist ja koorijuhist Laine Randjärvest sai coach, kes aitab inimestel avastada ja rakendada isiklikku ja tööalast potentsiaali. "Läbisin tiheda õppe Estonian Business Schoolis ja olen alustanud praktikaga," kinnitab Laine ja toonitab, et tegemist ei ole nõustamisega, vaid inimese toetamisega tema tööalase fookuse ja eesmärkide seadmisel.