“Võib-olla oleme teiste reiside poolt ära rikutud, aga India ei ole üldse nii hull kui kardetakse,” sõnas Tuuli Roosma Retro FM hommikuprogrammis Rauno Märksile praegu teleekraanidel olevast saatest.

Tuuli lisas, et India on selline riik, kuhu saab ka lastega vabalt reisida. “Tegelikult soovitaksin kõigil Indiat avastama minna, kui koroonaolukord paraneb, praegu on seal väga halb seis, iga päev on 100 000 uut nakatunut,” ütles teleprodutsent.

Tuuli Roosma käis Indias teiste korda, esimene kord käis ta 15 aastat tagasi. Selle ajaga on India palju muutunud. Valitsuse uus kord on muuta riik puhtamaks. Igasse külasse tahetakse paigaldada avalik WC ning ümber on korraldatud ka prügivedu.

Saade on üles ehitatud lihtsalt. Kord filmib pere tegemisi Tuuli, kord abikaasa ja kord lapsed.

Vaatamata sellele, et pere on palju ringi reisinud, siis tüdimuse märke siiamaani pole ja pere tahab peagi juba uue seikluse ette võtta. Ka lapsed on väljendanud soovi uusi riike avastama minna.

“Kuidagi hästi toredad ajad on need perega koos,” ütles Tuuli ja vihjas ka uue reisisihtpaiga osas: “Midagi külma tahaks nüüd ära proovida. Natukene pooluste poole” Kas Antarktika või Gröönimaa, seda ei osanud Tuuli veel hetkel öelda.

Vaatamata saate nimele, mis vihjab justkui, et nad on perega ühes kohas aasta, siis on tegelik aeg pigem kolm kuud.