Mirror kajastab, et plaan tuletab meelde eelmist aastat, kui paar jäi samuti traditsioonilisest pühadeistumisest kõrvale. Kuuldavasti oli kuninganna hingepõhjani solvunud.

Küll aga võõrustavad Harry ja Meghan sel aastal Kanadast pärit muusikaprodutsenti David Fosterit (70) ja tema kaasat Katherine McPheed. Viimane on oma mehest 36 aastat noorem ning tunneb Meghanit juba aastaid. Nad on ammused sõbrannad.

Fosteril on lai tutvusringkond ja just tema aitab Harry'l ja Meghanil Hollywoodis oma karjääri üles ehitada. Foster on abielus olnud viis korda, teiste seas ka Yolanda Hadidiga (modellide Gigi ja Bella ema) ning Caitlyn Jenneri eksnaise Linda Thompsoniga.

Katherine on öelnud, et tema mehel on Harryga väga ilus sõprussuhe. "Nad on koos nii armsad, nagu isa ja poeg!" Ka mitmed teised allikad on viidanud, et Harry vaatab mehele alt üles.

Meghan ootab väga, et jõuluõhtusöök korraldada. Ta plaanib traditsioonilised jõuluroad valmistada ning abiks on kõrval tema ema.

Praegune olukord valab veelgi enam õli tulle niigi teravates suhetes Harry ja tema perekonna vahel. Eriti pingeline olla läbisaamine vend Williamiga. Robert Lacey kirjutas raamatus "Battle of Brothers", et William solvus selle peale, kuidas Harry tegi avalikuks uudise, et soovib kuninglikest kohustustest eemalduda. Ta ei kooskõlastanud seda enne kuningannaga, vaid paiskas teate välja Instagramis. Seda peetakse kuninglikus perekonnas äärmiseks lugupidamatuseks.

Lacey viitas, et võib ju rääkida, et küll tüli vaibub, aga tea, kas ajaloolased ka kümne aasta pärast arvavad. Ta märkis, et selle mõju võib monarhiale olla sama suur kui 1936. aasta afääril (Edward VIII loobust troonist, sest tahtis abielluda lahutatud ameeriklanna Wallis Simpsoniga) ja printsess Diana surmal 1997. aastal.