The Sun kirjutab, et naise riietus on varemgi probleeme tekitanud ning paljud inimesed saatsid telekanalile kaebekirja. See aga Holdenil enesekindlust tagasi ei tõmmanud. Eile oli tal äärmiselt paljastav kleit, mis samas ka näitas, et oma vanuse kohta on ta üliheas vormis.

Ta jagas fotot Instagramis ning selle all oli ka palju kiitvaid kommentaare.

The Sun aga kajastab, et sotsiaalmeedias on ka ohtralt negatiivseid märkusi - ironiseeritakse, et Holden jättis sedapuhku kleidi üldse koju ja valis sekspesu.

Omamoodi torm veeklaasis oli ka üks tema kevadine teleintervjuu. Holden kandis kleiti, mil silmatorkav lõhik ning sügav dekoltee. Ka siis sai riietus intervjuu sisust tunduvalt enam tähelepanu. Näiteks üks inimene märkis sotsiaalmeedias: "Miks arvab Amanda Holden, et on viisakas sellises saates rindu välgutada. On oma aeg ja koht, kus oma seksuaalsust väljendada, aga see polnud kindel see."

Holdenit ennast ajab kriitika naerma ja ta on öelnud, et kannab ikka seda, mis soovib. Samas märkis ta sel nädalal briti meedias sedagi, et saate produtsendid nõuavad nüüd kooskõlastust riietuse osas. Nagu näha, siis laupäevane kleit ületas lati.