Viimati oli temast kuulda selle aasta alguses, kui ta teatas, et on leidnud endale selle õige ning kihlunud, kuid oma teise poole isikut ta ei avalikustanud. Siis hõisati, et Bynes on suisa rasedaks jäänud ning ootab esiklast.

Nüüd on ilmunud Instagrami salapärane konto nimega @matteblackonlinestore, kuhu on postitatud ainult üks foto, millel poseerib Bynes. Tema tagasihoidlikust välimusest ei saaks arugi, et veel 10 aastat tagasi oli ta kuulus näitlejatar. Samuti ei ole näha ka beebikõhtu, mis annab alust arvata, et Bynesi beebiootus oli tema enda väljamõeldis.

Kuigi Bynes on viimastel aastatle oma elu enam-vähem rööbastele saanud, siis alles hiljuti elas ta veel vahepeal võõrutusravikeskuses, kus ta on viibinud eri intervallidega juba alates 2013. aastast. 2018. aastal antud intervjuus tunnistas Bynes ajakirjale People antud intervjuus, et pikka aega polnud tal mingit elumõtet ega -eesmärki. "Mu maailm muutus väga pimedaks ja kurvaks. Tunnen nüüd tõelist piinlikkust oma käitumise pärast."