"Pealegi seaduspärasus on see, mitte ükski senisest 24 Bondi-filmist ei ole välja tulnud nulliga lõppeval aastal, nii et see oli täiesti lootusetu ootus. Asjaolud on sattunud nii, et 24 filmi ja kõik muud numbrid on ära kasutatud, aga mitte ühtegi nulliga lõppevat aastat," ütles filmikriitik "Ringvaates".

""Tenetist" loodeti, et see on suur puksiir, mis tõmbab kõik maailma kinod korraga käima. Nii aga ei juhtunud," tõdes ta.

"Tenet" esilinastus 26. augustil ning on 200 miljoni dollari eelarve juures natuke üle 300 miljoni dollari.

"Ameerika on endiselt sama nirus seisus. Hea, et vähemalt eestlastel on agent Priit Võigemast omast käest võtta, kes erinevalt Bondist ei karda, sest "O2" tuleb meil kohe välja."

Lauri Kaare tõi ka välja, et "Surm peab ootama" on just see õige film, millega Daniel Craig saab oma Bondi-karjäärile joone alla tõmmatud. Alati on nii olnud, et iga näitleja Bondi-film on üle ühe hea. Kuna neljas Daniel Craigi Bondi-film ei vastanud ootustele, siis "Surm peab ootama" võiks seda olla.

Filmikriitiku sõnul on uueks agent 007 kandidaatideks Tom Hardy ja Richard Madden. 43-aastase Hardy puhul läksid liikuma väited nagu oleks tema uus roll Bondina juba lukku löödud. Nii aga pole. Richard Maddeni kasuks räägib fakt, et ta on šotlane nagu Sean Connery.

Lauri Kaare enda lemmik-Bond on nüüd Daniel Craig. Kui seda oli alguses pikalt Sean Connery siis nüüd on kerge edu saanud just kõige hilisem Bond.