Rihanna kasutas Savage X Fenty moeshow ajal laulu "Doom", mida esitab Coucou Chloe, mille sees on islami religioonis tuntud tekst "Hadith". Rihanna sõnul oli laulu kasutamine vastutustundetud ning au, kuid hoolimatu viga, kirjutas BBC.

"Hadith" on tekst, milles on kasutatud prohvet Muhammadi räägitud sõnu. Peale koraani pühateksti on "Hadith" moslemite jaoks tähtsuselt teine pühatekst. Laulus kõlav "Hadithi" värss on osa kohtupäevast.

Laulu autor Coucou Chloe on ka ise vabandanud, sõnades, et ei olnud teadlik, et laul islami värssi sisaldab.

Kuigi Rihanna on ise varem kiita saanud oma kaasatuse eest, siis paljude jaoks oli pesushow ajal mängitav islami pühatekst ebasobiv. 26-aastane moeblogija Hodhen Liaden sõnas, et lauljanna vabandus oli värskendav, kuid leiab, et suured brändid peaksid rohkem moslemeid palkama, et tulevikus sarnaste intsidentide tekkimist vältida.

"Islam ei ole esteetiline, religioon ei ole esteetiline," ütles moeblogija hiljuti antud raadiointervjuus. "Kas te ka päriselt tähistate inimesi nagu mina või tahate vaid head välja näha?"

Hodhen on lubanud boikoteerida Fenty kaubamärgiga toodete ostmise. Lisaks lubas ta kasutamata jätta ka Fenty saadetud tasuta tooted, mida tal paluti oma blogis promoda. Sama on lubanud teha ka teised moslemitest blogijad. Eks tulevik näitab, kas pettumus on ajutine või on sellel pikemad tagajärjed.