Allan Muuk käis täna hommikul Star FM hommikuprogrammis, kus üks saatejuhtidest Pille Minev märkis päris ega Muuk omal ajal TV3 kommunikatsijoonijuhti Adermanni armunud polnud.

Pille Minev tõi välja, et ta on raamatuga jõudnud poole peale ja pidi tunnistama, et Allan on üllatusi täis. "Mulle näis, et sul jätkus palju häid sõnu, on kolleeg Annely Adermann, kellest sa mitmes kohas raamatus räägid. Olid sa temasse salaja armunud?" uuris Pille.

"Või miks on tema saanud kiidusõnu, samas, kui Aivar Riisalu kohta, kellega sa kunagi koos läksid meediamajja, et laulda ta ei oska ja tuntud poliitik ta nüüd on. Räägi välja," tahtis Pille teada.

TV3 SÜNNIPÄEV 20A

"Vot see on küll selline otsekohene küsimus, milleks ma valmis polnud," tunnistas Allan, lisades, et ta ka punastas veidi. "Ilmselt, et kui inimene millestki kirjutab ja kirjutab ühest inimesest pikalt, siis mingi särin ju peab olema. See peab ju millestki kuskil väljenduma. Miks sa ühele asjale pühendad nii palju?" mõtiskles Allan Muuk.

"Võib-olla seal midagi oli. Täna ma seda tunnet enam nii soojalt ei mäleta. Kindlasti ta elab mu hinges edasi," lisas Allan.

Selgus ka, et Allan Muugil on Tinderi konto, mida ta nii aktiivselt ei kasutada. Kui aga peaks mingi aeg nõrkuse hetk tekkima, siis ta seda ka vahest kasutab.