Ajalehele The Mirror antud intervjuus tõdes Oscari võitja Hopkins: "Sinu elu on ajutine. See on pöördumatu asjaolu, et sa ei saa siit planeedilt lahkuda elusana. Sellega kaasneb meeletu vabadus ja imeline rahu."

Kuid juba 60 aastat Hollywoodis filme teinud staar pole endiselt leppinud ära oma ainsa tütre Abigail Hopkinsiga. Isa-tütre duo tegi aastakümnete eest isegi kolm filmi koos, kuid kahe aasta eest läksid sugulased omavahel tülli.

Hopkins väitis alles hiljuti, et tal pole isegi õrna aimugi, kas ta 52-asstasel tütrel on lapsi ning teda isegi ei huvitaks, kui ta olekski vanaisa. "Mul pole õrna aimugi. Inimesed lähevad lahku. Perekonnad lähevad lahku ja inimesed teevad valikuid," ütles ta kaks aastat tagasi väljaandele the Radio Times.

Abigaili ema on Hopkinsi endine abikaasa Petronella Parker, kellest näitleja lahutas siis, kui tütar oli nelja-aastane. Abigail on meenutanud mitmes intervjuus, kuidas ta nägi oma kuulsat isa tol ajal vaid kord aastas ning selline võõrandumine mõjus talle väga halvasti. Hetkel teenib Abigail raha näitleja ja muusikuna.