2010. aastal lõpetanud telesari "Südameasi" oli tõeliselt armastatud ja kõrgelt hinnatud ka eestlaste seas. Väljaande Mirror vahendusel on tänaseks päevaks nii mõnigi sarja tegelene tundmatuseni muutunud. Üks kõige suurem muutuja on politseijaoskonna šeriffi kehastanud Nick Berry.

Nick Berry

Nick Berry kehastas šeriffi nimega Nick Rowan, kelle naine oli algselt Dr Kate Rowan. Esialgu ei võetud neid Aidensfieldi kogukonnas eriti soojalt vastu, kuid hiljem muutusid nad küla olulisteks liikmeteks. Sarjas sündis neil ka tütar Sarah, kuid vahetult pärast sündi diagnoositi Kate'il leukeemia ja ta suri. Nick proovis sellega hakkama saada aastaid, kuid õige pea leidis ta uue elukaaslase, kooliõpetaja Jo Westoni, kellega ta hiljem ka abiellus. Sarja jooksul edutatakse Nick ka seersandiks.

Sellegipoolest tegi 39-aastane näitleja Nick Berry otsuse taanduda avalikkuse tähelepanu alt. Temast on nüüdseks saanud koduhoidja, kes hoolitseb kahe poja eest. Pärast taandumist on Nick ainult korraks naasnud teleekraanile. 2012. aastal sarjas EastEnders, kui ta oli oma ema Pat Butcheri matustel.

Nüüd on näitleja väliselt täielikult muutunud, nautides väga tagasihoidlikku elustiili.

Mark Jordan

Mark, nii nagu Nick, oli ka tema külašerif, kelle tegelaskuju kandis nime PC Phil Bellamy. Sarjast tuntud baaridaami Gina ja Phili lahvatab armuleek ning üsna pea nad ka abielluvad. Paraku ei möödu nende suhe traagikata ning varsti saab Phil tööpostil surma.

Peale selle on Mark näidelnud sarjades nagu Coronation Street, Hollyoaks ja Casualty.

Tricia Penrose

Tricia kehastas sarjas baaridaami nimega Gina Ward. kes oli heatujuline ja sõbralik kogukonna liige. Pärast "Südemeasja" lõppemist on ta näidelnud ka seriaalides nagu CelebrityBig Brother, Celebrity Pointless. Nüüd elab Tricia oma perega Cheshire ning juhib kohalikku raadiosaadet nimega Radio Wirral.


Bill Maynard

Enne "Südameasjaga" liitumist oli Bill näitlejana tegutsenud pea 40 aastat. Sarja esimesed kaheksa aastat mängis ta küla kaupmeest nimega Greengrass, kes pidevalt leidis end kummalistest olukordadest. Paraku pidi 2000ndate algul Bill oma halva tervise tõttu sarjast lahkuma.

2018. aastal suri Bill mootorrolleri kukkumisest tingitud vigastuste tõttu. Ta oli 89-aastane.

David Lonsdale

David kehastas sarjas üht koomilisemat tegelaskaju nimega David Stockwell. Mees oli ka ristiisa baaridaam Gina pojale. Pärast sarja lõppemist on Davidi mänginud Coronation Street, Casualty, Downton Abbey filmis.


Peter Benson

Peter Benson kehastas "Südameasjas" surnuaiavahti nimega Bernie Scripps. Pärast sarja lõppemist mängis ta veel Casualty's kaks korda ja ka sarjades "A Touch of Frost", "The Bill" ja "Coronation Street". Peter aastal 2018 75-aastasena.

Allikas: Mirror