Teet Margna ja Kristjan Jõekalda saates "Kaks kanget Live" kolmanda hooaja avasaate avakülalisteks olid Hanna-Liina Võsa ning Lauri Liiv. Peale karjääris toimunud naljakate juhtumite ning eraelus viimastel aastatel toimunule tuli jutuks ka kohatud kuulsad inimesed.

Aga seda mitte niisama. Hanna-Liina ja Lauri osalevad koos muusikalis "Unustamatu Mr X", mis räägib Georg Otsa elust ja karjäärist. Kuna oma vanuse tõttu pole kumbki Georg Otsa kunagi näinud, siis tema laulude esitamine käib kõik õpitud materjalide järgi.

Seoses nende osalemisega muusikalis küsis Kristjan Jõekalda, kes on kõige kuulsam inimene, keda Hanna-Liina ja Lauri kohanud on. Hanna-Liina vastas, et kõige kuulsam inimene on "Basic Instinct" täht Sharon Stone.

Sharon Stone: Foto: Scanpix

Lauri Liiv samaga vastata ei suutnud. Kõige kuulsam inimene, keda Lauri kohanud on, on endine president Toomas Hendrik Ilves, kellega koos ka pilti tehti.

Lohutuseks Laurile oli see, et nii tema kui Hanna-Liina ühine hea sõber on Koit Toome, kes, Lauri sõnul, võttis aastaid tagasi ära kõik muusikali südametemurdja rollid, mis muidu oleksid Laurile läinud.