Olbri rääkis "Ringvaates", et on oluline ennast kogu aeg jälgida. Näiteks kui tekib kurb või tühi tunne, tuleks proovida aru saada, kas tegemist on mööduva hetkeemotsiooniga või on tegemist korduva mustriga.

Räppar märkas enda puhul, et novembriti tunneb ta end alati tavapärasest kehvemini – tal tekib tunne, et ta ei taha ega jaksa midagi teha ning sooviks vaid üksi kodus olla. Olbri sai aru, et on vaja midagi ette võtta ja otsustas kohtuda psühholoogiga, kellega koos otsiti aasta jooksul Olbri vaimse tervisega seotud küsimustele vastuseid.

Olbri tõdes, et psühholoogiga kohtumisest oli tal palju kasu ning tänu sellele teab ta nüüd, kuidas toimida, kui peaks taas musta auku langemise tunne tekkima.

Rainer Olbrist sai mõned kuud tagasi ka abielumees. Ta abiellus Kõue mõisas oma kauaaegse kallima Ülli Saarega.

2017. aastal Kroonikale antud intervjuus ütles Metsakutsu, et ta on Ülliga koos olnud keskkoolist saati. "Kohtusime tänu muusikale. Tegin oma esimest plaati ja kutsusin ta sinna refrääni laulma. Eks me oleme üle elanud igasuguseid aegu nagu kõik," ütles ta toona.

"Meil on oma väike pere, oma kodu ja oleme koos väga õnnelikud. Kahekesi kogu ülejäänud maailma vastu. Oleme väga erinevad inimesed – mina olen tuulepea, tema realist. Tasakaalustame teineteist väga hästi," kirjeldas räppar nende suhet kolm aastat tagasi.