Üks allikas rääkis väljaandele The Sun, et varalahkunud muusiku lähedased leiavad, et Goss on südametu ja tal puudub igasugune austus endise kallima vastu.

"Kui George talle üleüldse midagi tähendas, siis jätaks ta need asjad rahule, mitte ei keriks vana teemat üles," sõnas allikas.

Goss ei saanud Michaeli ligi 100 miljoni naela suurusest pärandusest mitte midagi. Nüüd nõuab ta kohtus, et igakuiselt makstaks talle 15 000 naela. Ta oli Michaeliga paar aastatel 1996-2011. Ta on öelnud, et nad olid lähedased ka hiljem ja just tema toetas lauljat viimastel eluaastatel. Michael suri 2016. aasta 25. detsembril.

Kui Goss veel muusikuga paar oli, maksis viimane talle igakuiselt kopsaka summa nii-öelda taskurahaks. Goss leiab, et see oli igati õigustatud, kuna tema ohverdas oma karjääri, et armsamat toetada.

Viimasel ajal pole Goss ainuke, kes rahaasjus kibestumust väljendanud. Michaeli viimane kallim oli Fadi Fawaz, kes jäi esiti elama Michaeli villase. Muusiku pere viskas ta sealt välja. Praeguseks sotsiaalmeediast kustutatud postituses teatas Fawaz hiljuti, et on kodutu ning selles võib süüdistada Michaeli advokaate.

"Kolm aastat hiljem pole George Michaeli advokaadid minuga veel asju suutnud korda ajada ja mõned viimased päevad olen maganud tänaval, selle asemel, et oma kodus olla," märkis ta ja lisas: "Milline odav ikoon see George kuradi Michael on!"