Daily Mail kirjutab, et personalile on öeldud, et prints tuleb mõne aja pärast kodumaale ja ööbib Frogmore Cottage'is. Pole märkigi, et Meghan Markle temaga kaasa tuleks. Paarikese praegune kodu on USAs Los Angeleses ja ennekõike Meghan on andnud märku, et on seal rahul.

94-aastane kuninganna Elizabeth II soovib pojapojaga kohtuda ja ilmselt on tal öelda nii mõndagi kriitilist.

Ootamatult on nii Harry kui Meghan sekkunud USA valimisterallisse. Nimelt ärgitas Harry avalikult inimesi loobuma vihakõnest ning Meghan märkis, et 3. november ehk valimispäev on meie eluajal kõige tähtsam valimispäev üldse. Donald Trumpi toetajaskond on tõlgendanud, et alltekstina avaldas paarike toetust demokraatidele.

Briti kuningakoda on üldiselt jäänud poliitilistes küsimustes neutraalseks, USA vabariiklased ongi nüüd kõrvalt imestanud, et miks Harry ja ta naine ikka taolise sammu astusid.

Õhus on variant, et paarilt võetakse ära ka nende viimased tiitlid - hertsog ja hertsoginna. Seejärel on nende side kuningakojaga pea olematu. Tiitlite üle otsustab kuninganna, aga üldjuhul tegutseb ta Suurbritannia valitsuse suuniste kohaselt. Kui peaminister Boris Johnson selle välja pakuks, ilmselt Elizabeth II ka nõustuks.

Viimati võeti tiitel ära Harry emalt printsess Dianalt, kui too lahutas prints Charlesist. Ta jäi ilma kõlavast lisandist "tema kuninglik kõrgus". Diana oli sellest käigust äärmiselt solvunud ning ka avalikkus reageeris valulikult, kuna Diana oli rahva seas populaarne.

Harry on jätkuvalt ka troonipärimisjärjekorras, tõsi - tema võimulesaamine oleks ebatõenäoline. Ta on kuuendal kohal, esiotsas on tema isa Charles, vend William ja viimase kolm last.