"Meie maisest seltskonnast lahkus Tuberkuloitedi esimene trummar Marek Piigert," seisab postituses.

"Kogu bänd langetab pea ning avaldab kaastunnet kõikidele Mareki lähedastele," lisati järelhüüdes. "Just sellisena, rõõmsana, nagu siin pildil, jääme me sind mäletama!"

Tegemist on juba teise The Tuberkuloitedi endise liimega, kes siit ilmas sel aastal on lahkunud. 15. mai õhtul sai häirekeskus teate 45-aastaselt naiselt, kes palus abi oma elukaaslasele. Mehel oli hakanud halb. Kohale saabunud meedikud tuvastasid mehe surma. Nädal aega hiljem teatas The Tuberkuloitedi laulja Indrek Raadik veebikontserdil, et lahkunud on ansambli asutajaliige Aivar Kandla.

Pärnu politseijaoskonna juhtivuurija Lennart Pulga sõnul andis naine politseile oma ütlused, millest selgus, et Kandla jaoks saatuslikul õhtul olid Kandla ja ta elukaaslane koos alkoholi tarbinud ja neil tekkis tüli. Juhtunu täpsemad üksikasjad selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

20. mail võeti tapmises kahtlustatav naine vahi alla. Prokurör Merry Tiitus kommenteeris, et kogutud tõendid annavad aluse kahtlustada, et naine oli alkoholi mõju all muutunud agressiivseks ja siis oma elukaaslast rünnanud. "Et välistada sarnase olukorra tekkimist, pidas prokuratuur vajalikuks ta kriminaaluurimise ajaks vahi alla võtta,“ ütles Tiitus.