Nimelt tuli värske paari vahele Toomase ekskallim Helena, kes otsustas viimasel päeval üllatada noormeest suuseksiga. "Magasin ja Helena tuli mu tuppa. Ta küsis, kas tahan temaga hambaid pesema minna, ütlesin okei," kirjeldas Toomas hiljem juhtunut. "Hambapesu" on teise hooaja vältel olnud koodnimetuseks suuseksile.

Helenal oli hoopis enda arusaam juhtunust. "Aga miks mitte pisike kättemaks?“ avaldas ta hiljem kaamerate ees põhjuse, miks ta otsustas Toomasele suuseksi pakkuda.

Samal ajal oli noormehe uus väljavalitu Karmen verandal aega veetmas Oskari kaaslase Dorisega. "Tom jäi magama ja kuna mina magasin päeval, olin üpris ergas. Läksin ja vaatasin, mida Helena ja Doris verandal teevad. Kui nende juurde astusin, ütles Helena kohe, et käib vetsus ja Doris ütles sama. Kui Doris tagasi tuli, ütles ta mulle kohe, et Tomi toas tuli põles," meenutab Karmen.

Teised rannamajalised said Helena ja Toomase viimasest "hambapesust" teada enne lahkumist läbi viidud mängus, kus osalised pidid ette lugema nende kohta öeldud ebaviisakad laused ning nad pidid ära arvama, kes on nende ütluste autorid.

Viimasena luges Helena ette veel ühe sildi, kus on kirjas: "Olukorra ärakasutaja, kellel ikka on vaja viimasel ööl Toomaselt suhu võtta."