Victoria uus video räägib eelarvamustest, mis inimestel tema suhtes on ning ta lasi oma Instagrami jälgijatel saata enda seisukohtasid. Üks fänn kirjutas juutuuberile, et talle on jäänud arvamus nagu Victorial oleks koguaeg pangakontol vähemalt viiekohaline summa.

"Ütleme nii, et mul on erinevad kontod. On eraisikuline pangakonto, millel mul on kaart, mida ma igapäevaselt siis kasutan, millele mul on ligipääs ja sellel ei ole viiekohalist arvu," teatas Victoria, kuid pidi lisama, et tema firmale on tehtud eraldi pangakonto, kuhu lähevad summad, mis tulevad koostöödest või esinemistest. Sinna on kolme aasta jooksul kogunenud viiekohaline summa, sest Victoria sõnul ta väga sealt kontolt ei kulutagi.

Ühele fännile on jäänud ka mulje, et Victoria ei oska raha hoida, kuid juutuuber proovis ka seda eelarvamust ümber lükata. "Ma tean, et videotest jääb mulje, et ma ostan ülipalju asju, tehnikat, riideid, aga tegelikult ma üle 50% oma sissetulekust säästan. Mu perekond ja see taust, kust ma tulen, mind väga palju haritakse finantsiliselt ehk ma olen õppinud raha väärtustama," avalikustas neiu, kelle isa paiknes sel kuul avaldatud Äripäeva rikaste TOPis 17. kohal.