"Lisaks sellele, et tegu oli esimese reisiga väljaspool Eestit, oli see ka täis igasugu uusi kogemusi nagu lennukiga lendamine," tunnistab Linna, kes meenutab, et esimene reis toimus aastal 1992. Peale selle meenub mehele kirkalt ka öine lennukisõit üle Atlandi ookeani.

"Kui me New Yorki kohale jõudsime, vaimustasid mind väiksena kõik need taevasse kõrguvad pilvelõhkujad, mida olin ainult filmidest näinud. Või ostsime näiteks tänavalt esimest korda hot dogi," märgib Linna, kes meenutab ka kohtumist New Yorki politseiga, kui nad olid rendiautoga valgusfoori taga ning nende kõrvale sõitis ehtne vanakooli politseiauto. "Istusin tagapingil ning politseinik vaatas mulle otsa. Kusjuures ma vaevu nägin sealt tagant aknast välja. Järsku tõstis ta pöidla ja pilgutas silma," mäletab mees.

Peale selle nägi nägi ta vanemate tuttavate juures New Jerseys esimest korda arvutit: "Sain esimest korda elus paintis klõpsida ja miskit joonistada. Läksin juhuslikult ka kööki ning mõtlesin: "Mis asja?" viilutatud saia ja juustud. Ma ei kujutanud ette, et selline asi üldse võimalik on!"

Mees vaimustus ka allkorrusel nähtud laiekraan telekast, kust ta nägi Ameerika jõuetaloni Arnold Schwarzenegger treeninguid.