„Jah, saan rõõmuga teatada, et uudis vastab tõele. Kusjuures olen ka ise taas saate toimetaja ehk käin võtetel ja panen pärast ka lood otsast lõpuni ise kokku,” kommenteerib Keili Kroonikale.

Et aga saade saaks toimuma, on just praegu õige aeg anda teada neist, kes abi vajavad! Raskesse ja väljapääsmatusse olukorda sattunud eestimaa inimestest andke teada 5504881 või kirjutage e-posti aadressile: aita@tv3.ee.

„Nagu ikka, läheb kogutud summa jagamisele saates osalenud abivajajate vahel ja nii teavad inimesed täpselt, kelleni nende annetusraha jõuab. Eelmisel aastal koguti heade inimeste toel 223 539 eurot,” on Keilil suur hea meel, et kogutud annetused viimse sendini abivajajateni jõuavad.

Viimasel ajal peamiselt influencerina eriprojektidega leiba teeniv Keili kutsub kõiki kaasmaalasi märkama ja hoolima, sest peagi on käes inglite aeg.

Kuus aastat TV3-s olnud ja kolm aastat "Seitsmeste Uudiste" saadet juhtinud Keili Sükijainen teatas 2019. aasta 11. juunil, et lõpetab koostöö oma praeguse tööandjaga. Viimane uudistesaade, kus Keili osales, läks eetrisse eelmisel aasta 28. juunil.

Küll aga juhtis Keili ka möödunud aasta jõulude ajal eetris olnud heategevussaadet.