Juulis avalikustati, et 77-aastane näitlejanna veedab juba mitmeid päevi hooldushaiglas hingamisaparaadi all, pärast seda, kui teda tabas kuus kuud tagasi südameinfarkt. Naine lahkus Sherman Oaksi haiglas ümbritsetuna oma lähedastest.

Ferrell viibis haiglaravil juba detsembrist, kuid suvel suundus ta pikajalisele ravile hooldehaiglasse. Tollal märkis näitleja abikaasa Arnie Anderson, et ta seisund on praegu stabiilne, kuid ta pole saanud veel temaga rääkida ega suhelda.

"Läheb natuke aega, enne kui ta täielikult taastub. Protsessi kiirendamiseks ei saa midagi teha. Loodame parimat," ütles mees.

Mitmed tuntud inimesed mälestavad näitlejanna lahkumist sotsiaalmeedias:

Jon Cryer, kes mängis Alan Harperit, meenutab Conchatat Twitteris, kirjutades: "Ta oli ilus inimene! Berta kohmakas välimus oli sarja kirjutajate leiutis, kuid tegelikkuses oli temas Chatty soojus ja haavatavus. Nutan naise pärast, keda ma hakkan igatsema. Ta pakkus rõõmu paljudele!"

Naist meenutab ka näitleja Charlie Sheen, kes kehastas sarjas Charliet: "Absoluutne kullatükk. Täielik proff. Ehtne sõber. Šokeeriv ja valus kaotus. Berta, Sinu majapidamine tekitab kahtlust, sest su inimesed oli imelised!"

Conchata Farrell sündis 28. märtsil 1943. Kõige rohkem tuntaksegi näitlejannat Berta rolli kaudu, mille eest ta sai ka Primetime Emmy Awardsi nominatsiooni kategoorias "Parim kõrvalosa näitleja komöödiasarjas".