Koos poseerisid nad Mart Sanderi sünnipäeval restoranis Gloria, viimati aga Davidi uhkel sünnipäevapeol Davidile kuuluvas Katharinenthali kohvikus, kus voolas kallis šampanja ja maiustati austritega.

"Tunnen Davidit oma venna kaudu, kes on tema kolleeg," selgitab Triin. "David oli juba siis mulle toeks, kui alles alustasin lauljateed Pariisis. Erinevalt paljudest tema uskus ja panustas minusse. Aitas mul ka finantsiliselt Pariisis ellu jääda."

Triin kinnitab, et enamat kui sõprussuhet siit otsida ei tasu: "Olen vaba ja vallaline. Ta on armas inimene, aga romantiliselt me seotud ei ole. Suhtleme siiski omajagu, sest ta on haritud kõrvaga, kuulab alati mu kontserte ning annab tagasisidet. Samuti on ta andnud mulle olulisi kontakte kohalikul muusikamaastikul. Pariisist naastes ei teadnud ma siin eriti kedagi."

David kinnitab samuti, et ta on vallalise staatuses, ning lisas, et see on tema valik, kellega ta oma vaba aega veedab.

Triin loodab, et kui saatesari koos kaassaatejuht Margus Vaheriga purgis, saab ta veidi hinge tõmmata ning ka enda eraelule keskenduda. Triin oli aastaid koos ühe Soome lauljaga, hiljuti läksid nende teed lahku.