Ansambli The Swingers liige Mikk Saar on koroonaviiruse tõttu mures oma teenistuse pärast saabuval talvel ja nagu paljud ta ametikaaslased, otsib ka tema alternatiive.

"Mõtted on kaudselt seotud spordivaldkonnaga," ütleb Mikk, kes ei saa oma plaani veel täpsemalt välja hõigata. Ärajäänud kontserte ei ole tal aga olnud mahti taga nutta − aeg on lennanud lauljast abikaasa Tanja ja poeg Teodori seltsis.

Sander Rebane jäi rattast ilma

Ühel ööl kuu aja eest varastati näitleja ja telesaatejuht Sander Rebaselt Tallinnas Soo tänaval jalgratas, mis seisis lukustatult hoovis. Näitleja tegi politseile avalduse ja asus internetis müügikuulutusi sirvima, ent seni tulutult.

"Õnneks on mul üks ratas veel, millega saan Pärnus oma asju ajada, aga Tallinnas olen rattata," ütleb Pärnu Endla teatri näitleja Sander Rebane. Rohkem kui materiaalne kahju, häirib Sanderit teadmine, et Eesti ei ole ikka veel turvaline paik.

Rauno Märksi kapist tuli välja spioonisärk

Ajalooline spioonifilm "O2" Priit Võigemastiga peaosas avaldas raadiohääl Rauno Märksile nii sügavat muljet, et talle meenus oma garderoobist särk, mis võinuks vabalt ka filmis kostüümina kasutuses olla.

"Filmis aset leidnud pingelist tennisemängu vaadates tekkis déjà-vu tunne − vene spioonil oli seljas tuttav särk," räägib Rauno. "Minu särk on pärit mu isalt, kellele hankis selle mu vanaema 1970ndate alguses tutvuste kaudu Tartu kaubabaasist. Tšehhoslovakkia toode jõudis minuni 2000ndate alguses tänu Retro Night stiilipeole."

Jaga
Kommentaarid