Pikas intervjuus ütleb räppar, et saare arenduse ja võimalike ehitustöödega seonduv on veel veidi toores, nii et sest suurt veel rääkida ei saa.

"Aga mitte suvilat ei taha ma sinna ehitada, vaid kohta, millega midagi inimestele tagasi anda. Koht, kuhu tulla ja kus koos olla," tõdeb nublu, kes lisab, et loodus, meri ja üldse rannikualad on tema teema. Muuhulgas mainib noormees, et suurem osa kalamees ta küll pole.


Pikemat aega oli Harjumaal Kuusalu vallas Pärispeal müügis Väheloo saar. Kuulutuse kohaselt oli viimati saar müügis 29 000 euroga, kuid osades portaalides mainiti, et hind on läbiräägitav. Portaali www.letsbuyanisland.com andmetel on saarel erinevaid leht-ja okaspuid ning ka saare lõunaosas oma isiklik väike liivarand. Seal olevat hea telefonilevi ning mitte väga palju sääski.

Saare on omandanud tänavu 21. augustil osaühing Kaigas, mille juhatuse liige on ainuisikuliselt räppar nublu. Kuigi artisti ettevõtte käive oli tänavu 2. kvartalis vaid ca 1800 eurot, siis 1. kvartalis küündis see näiteks veidi üle saare eest küsitud hinna.

Olgugi, et võlalisi koormatisi nublu värskelt soetatud maatükil ei ole, kehtib sellele looduskaitseseaduses sätestatud ostueesõigus Eesti Vabariigi kasuks.