Evelin ja Jüri on ülesanded ära jaganud – Evelin õpetab kolme tunni vältel huvilistele kodust leivategu ja erinevate leivamäärete tegemist, Jüri valmistab õhtuks neljakäigulise õhtusöögi.

"Hea toit ühendab alati," ütleb ettevõtja Jüri Makarov, kes aastaid elanud Vidrike külas, kus ta on Rock Summeri nimelise restorani omanik ja kokk. "Täis kõht ja hea seltskond teevad ikka õnnelikuks."

Nad on tuttavad juba ajast, kui Evelin oli Eesti Päevalehe turundusjuht ja Jüri korraldas pööraselt menukaid kontserte. "Ükspäev sattus Evelin minu restorani sööma ja oli imestunud maitsetest, mida siin tunda sai. Nii me nüüd teeme ühel päeval koos süüa," räägib Jüri, kuidas koostöö alguse sai.