Cardi B tähistas sel nädalal oma 28. sünnipäeva ja postitas eile endast sotsiaalmeediasse täiesti alasti pildi. Ebasünnis pilt kustutati kiirelt, aga mitte enne, kui tema miljonid ja miljonid fännid seda olid näinud, kirjutas The Sun.

Räppar pidutses oma võõrandunud abikaasa Offsetiga ning tegi pildi teisipäeva varajastel hommikutundidel. Meik veel näos oli Cardi B pildil palja ülakehaga, näidates fännidele operatsiooniga suurendatud rindu. Pärast pildi kustutamist kirjutas ta: "Issand, miks sa tegid mind nii kuradi lolliks ja hälvikuks?"

Kuigi alguses valitses temas kerge kahetsusetoon, siis peagi jutt muutus. "Teate mis, ma ei muretse selle pärast. Ma söön hommikusöögi ära ja lähen peole, sest ma isegi ei mõtle sellele. On, mis on. Seda juhtub. See ei ole ju ka esimene kord. Ma olin ju enne strippar, nii et, mida iganes," lisas ta.

Kui avalik pöördumine oli tehtud, ei lasknud Cardi B pead norgu ning läkski ööklubisse pidutsema.

Kuulujuttude järgi pidavat räppar kohtusse kaebama häkkeri, kes tema pildi avaldas, aga Cardi kinnitas oma Instagramis, et ta ei kaeba kedagi kohtusse, kuna see oli tema süü, et pilt üldse avaldati.

Cardi tegi rinnaoperatsiooni aastaid tagasi, kuid on pärast tütre Kulture sündi pidanud kasutama kleeplinti, et neid üleval hoida. Räppar tähistas sünnipäeva koos Offseti ja sõpradega stripklubis.

Pilte Cardi B-st saab vaadata SIIT.