Elisa videolaenutusest leiab nüüd eksklusiivse muusikafilmi "Õhtust hommikuni. Põlvas.", mis jälgib Mari Jürjensi värsket loomingut imekaunil suveööl maalilises Põlva linnas. Mari Jürjens, kelle neljas stuudioalbum "Omaenese ilus ja veas" nägi ilmavalgust tänavu sügisel, räägib filmis oma loomingulisest teekonnast, lapsepõlvest ja viimastel aastatel kirjutatud lugudest. "Minu jaoks oli selle filmi tegemine väga eriline kogemus, mis justkui pühitses muusika, mida olin neli aastat loonud. Kui kogu loomeprotsess on enamasti üksik ning albumit tehes tuleb üksinda vastu võtta palju otsuseid, siis äkitselt näha, kuidas armsad inimesed kokku tulevad ja kõik sujub nii loomulikult, tekib mõistmine, et kõik on väga õigesti läinud," ütleb Mari. "Õhtust hommikuni. Põlvas." on Eestis ainulaadne filmiprojekt, mida tehti rohkem kui kuus kuud ning kuhu olid kaasatud kümned inimesed.

Ameerika abielupaar, Pete ja Billie, puhkavad oma poegadega Alpides. Ühel päeval, hotelli terrassil lõunat süües, pääseb pere vaevu laviini käest. Tänu Pete'i kummalisele käitumisele pole pärast seda miski enam endine ning Billie on sunnitud ümber hindama nende kooselu ja seda, kuidas edasi minna. Terava musta huumoriga vürtsitatud komöödia "Allamäge" aluseks on film "Force Majeure".

Filmis "Keelatud armastus" leiab endine võimleja Anita endale töö Oslo rikka rajooni koolis võimlemisõpetajana ning üks tema õpilastest, Markus, hakkab talle tähelepanu pöörama. Vastastikkune meeldimine erakordselt enesekindla teismelisega viib seksuaalsuhteni. Riskides oma abielu, töö ja kuvandiga, sukeldub Anita sellesse armulukku, millest saab tema jaoks kinnisidee. Ta alustab ohtlikku mängu, kus tundub, et kõik väljub kontrolli alt. Aga kes, kui üldse, seda kontrollib?

Elisa Huubi on lisandunud Elisa uue originaalsajra ''Valguses ja varjus'' 4.osa. Haarav ja pöördeid täis sari räägib loo Dianast, kes sõidab pisikesse külakesse, et toetada enda surevat tädi Milizat. Diana ei tunne oma tädi ja loo arenedes lahenevad põnevad saladused nii Dianast endast kui ka tema perekonna minevikust. Võib-olla leiab Diana vastuse ka sellele, miks tema senine elu nii sihikindlalt tupikusse jooksnud on. Diana rollis astub üles armastatud näitleja Mirtel Pohla ning teistest rollidest leiab veel mitmeid hinnatud Eesti näitlejaid nagu Indrek Sammul, Epp Eespäev, Saara Nüganen, Karin Rask jpt. Sarja stsenarist on Martin Algus ning režissöör Ergo Kuld.
Elisa Huubi lisandus ka palavalt armastatud seriaali "Kadunud" (Lost) 4.hooaeg! Hea võimalus vaadata esmakordselt või taasavasta, kuidas hakkavad lennuõnnetuse üle elanud inimesed koostööle, et pealtnäha inimtühjal saarel ellu jääda.