Vennad lõpetasid väidetavalt kaheks kuuks täielikult suhtlemise ajal, mil Harry ja Meghan kuninklikust perekonnast olid lahkumas. Robert Lacey sõnul ei pruugi mõra kergesti paraneda, vahendab The Sun.

Suni ajakirjanik Dan Wootton küsis talkRadio eetris raamatu autorilt vendadevahelise mõra kohta, tolle sõnul "ulatuvad pinged sügavale". "Kuigi paljud inimesed tahaksid näha, et vennad taas lähedased oleksid, siis instinkt ütleb, et nad ilmselt seda ei saavuta".

Raamat "Battle of the Brothers" ilmub oktoobri lõpus. Lacey' sõnul on võistlus vendade vahel käinud lapsepõlvest alates ning pahameel "kristalliseerus Meghani tulekuga".

"Miks peaks Harry mängima alati teisejärgulist rolli troonipärija Williami kõrval?" küsib Lacey, vihjates, et Mexit ei olnud üksnes Meghani idee ning Harry ei salli seda väljendit. "See dünaamiline ja vastuoluline naine tõi Harry ellu värskust".

Lacey sõnul varjutasid Mehgan ja Harry pärast pulmi ja poeg Archie sündi pooleteise aasta jooksul Williami. "Pärast abiellumist said neist kuninglikud rokkstaarid. Ma ei oska öelda, mida William isiklikult tundis, kuid ma tean, et Williamit ümbritsevatele inimestele see ei meeldinud. Buckinghami palee ei armastanud Meghanit, neile ei meeldinud tema ameerikalik stiil. Vastasseis jääb just seetõttu, sest nad on Mehgani vastu ja see tähendab ühtlasi, et nad on Harry vastu," lisas Lacey.