Nimelt on Epp juba mõned aastad olnud suhtes Hispaania maadleja Damian Luchaga. Kuigi noored pole oma suhet sotsiaalmeedias varjanud, siis tuli selline fakt mõlemale saatejuhile Teet Margnale ja Kristjan Jõekaldale suure üllatusena. "Sul on noormees hispaanlane!" imestas Jõekalda, kui maadleja oma eraelust pajatama hakkas.

"Ma kujutan ette, et seal ookeani taga Hispaanias, kus ta on, et ta siia nii väga pole saand, sest see katk on ju lahus hoidnud," uuris naljatledes Jõekalda edasi. "Jah, kahjuks küll," kinnitas Epp.

Kuigi nii Epule kui ka tema noormehele meeldib maadlus, siis on Damian eestlannat ka kultuuriliselt mõjutanud. "Viimasel ajal on väga palju Hispaania muusikat ka minu ellu jõudnud," tõdeb ta.

Epp rääkis ka sellest, kuidas tavaliselt mehed seltskonnas reageerivad sellele, et ta niivõrd mehise alaga tegeleb. "Tavaliselt nii kaua, kui ma ei ütle, et ma maadleja olen, siis on kõik hästi," naeris ta.

Eestlanna on oma eksootilise noormehe Damiani toonud ka kodumaal seltskonnaüritustele. Näiteks väisas paar 2017. aasta lõpus toimunud Spordiaasta Tähtede galat.

spordi aasta tähed 2017