"Mina ei kanna rinnahoidjat, ei kanna pariislannad ja ei pea kandma keegi, kes ei taha. Miks me oleme otsustanud, et just naise rinnad vajavad varjamist ja miks me ei võiks ümber otsustada? Inimese keha pole häbiväärne," kirjutas Triin Lellep Instagrami.

Soome peaminister Sanna Marin tõmbas tähelepanu, kui poseeris ajakirjas ilma rinnahoidjata, kandes paljal ihul vaid tumedat jakki. Ka Eestis algas selle kohta terav arutelu ning moeekspert Piret Puppart sõnas "Ringvaates", et poliitiku riietus oleneb tihti ka olukorrast, kus ta end näitab.

"Sanna Marini teema puhul – see ei olnud ju poliitiline situatsioon, kus ta end näitas. Minuni jõudis see teema alles siis, kui minult selle kohta küsiti, järelikult ei olnud piisavalt suur skandaal. Teiseks ma küsiks: kus need rinnad siis olid? Seal ei olnud ju midagi näha," tõi moeekspert välja.

Evelyn Sepp astus Sanna Marini kaitseks välja, öeldes: "Võtmesõna ei ole mitte konservatiivsus, vaid silmakirjalikkus," leiab Evelyn.

"Sama hästi võiks püstitada küsimuse, kas naispoliitikule on ikka sobilik, et tal on rinnad. Peamine, et Sanna on professionaal − Soome kõige populaarsema erakonna esimees, ise oma karjääri teinud ja kujundanud ning tänaseks peaministri rollis edukalt hakkama saav noor naine."

Anu Saagim ja Züleyxa Izmailova olid eelneva kahega sama meelt. Saagimi sõnul on tekkinud skandaal täiesti alusetu. "Ma ei saa aru, mis sellel pildil valesti on. Kõik on perfect (ingl. k ideaalne -toim), kus on probleem," imestas Saagim "Duubli" saates.

Kahjuks on võimupositsioonil olevate naiste välimus paljudel pinnuks silmas. Saagim tõi näite Marina Kaljuranna kallist Diori kotist kui ka Kristiina Ojulandist, kelle rõivaste valik on samuti mingile inimeste grupile ette jäänud.

Zuzu ei näe samuti probleemi ja tema hinnangul on arutelu tühjast kohast tekitatud. Küll aga ei ole see skandaal selles mõttes üllatav, et võimupositsioonidel naiste puhul on alati teemaks nende vanus või seeliku pikkus. "Kriitikat tuleb alati," ütleb Zuzu.