"Rannamaja" hurmur Kristo Koik paistis juba teleekraanil silma oma muusikalembusega. Nüüd aga on noormees üllitanud oma esimese verivärske singli nimega "Jackpot".

Loo "Jackpot" kirjelduses avaldab Kristo, et tegu on tema esimese singliga, mille ilmumist ta ootas pikalt. "Oma lugude avaldamine on olnud minu pikaajaline suur unistus. Ma loodan, et teile lugu meeldib ja loodetavasti kohtume juba peagi peosaalides üle Eesti," märgib Kristo.

Laulu kommenteerib ka samast hooajast tuntud osaline "Rannamaja" Ada: "Tubli töö, et on muusikamaailma lõpuks jõudnud. Oli ka aeg!" Sellegipoolest arvab Ada, et populaarsust saab laul vaid sellepärast, et ikkagi "Rannamaja" staari kirjutatud.

"Kõlab nagu tüüpiline 90ndate lugu, millest Eesti maastikul kahjuks lahti ei lasta. Ehk vanematele läheb see lugu päriselt peale, usun, et noorte jaoks saab sellest samasugune naljanumber nagu ”mul on bemmil uued kummid” ja muud pilalaulud. Muidu ei keri!"

Küsimuse peale, et kas Kristo ja Ada teed on hiljem kohtunud või ei, vastab naine: "Õnneks meie teed kokku pole viinud. Sellegipoolest soovin talle edu oma tegemistes!"

Muuhulgas on asunud noormees ka saatejuhi rolli, kus TV3 Plays on tal oma originaalne saade "Rasked tööd Kristoga". Seni on ta proovinud prügivedu, paekivikaevandaja ja metsaraie töid.

Vaata videot ja avalda arvamust, kas loost võiks saada järgmine tantsusaalide hitt!