"Kui Hillar Teder andis valitsuse otsuste eest Keskerakonnale 60 000 eurot, siis päris tühjaks ei jäänud teistegi pihud. Riigikogu hoovis pani keegi heatahtlik annetaja Isamaa rahaasju haldava Sven Sesteri uhke Mersu kõrvale paar kotitäit head ja paremat. Tuleb ka tunnustada, et salaannetajad on edasi liikunud Reformierakonna kilekotiajastust ning kasutavad biolagunevaid ja põlevaid mahuteid," kirjutas Eesti Ekspress.

Sven Sesteri auto

Kroonika võttis Sven Sesteriga ühendust ja uuris, mis paberkottide sees oli. Riigikogulane vastas: "Nendes kottides oli 10 kg maitsvaid Tiina õunu ja need jättis sinna fraktsiooni nõunik."

"Täpsustuseks, et sel päeval (teisipäeval) tõi üks Eesti kohalik talunik nii riigikogu liikmete kui ka riigikogu kantselei ametnike varasemate tellimuste alusel suurema koguse Tiina õunu ning mul ei olnud võimalik seoses samal ajal toimunud töökoosolekutega õunade saabumisel operatiivselt neid vastu võtta. Võin kinnitada, et õunad olid maitsvad ja nautisime tervislikke puuvilju kogu perega," lisas ta.