Filmist "Love Actually" tuntud staar andis hiljuti intervjuu, kus televaatajaid imestasid tema noorusliku välimuse üle, kuigi näitleja on juba 30. aastat vana.

Üks fännidest kirjutab: "Thomas Brodie näeb telesaates välja ikka väga-väga noor."

Teine fännidest küsib: "Kuidas on võimalik, et Thomas Brodie on 30-aastane ja ikka näeb välja nagu 16?

Näitleja ise tunnistab, et tema nooruslik välimus ei ole tihti tulnud talle kasuks. Thomas avalikustas, et see on tulnud probleemiks, kui ta on ostnud vanusepiiranguga tooteid nagu alkohol.

Ta tõi näitena, et proovis Ottawas, Kanadas osta õlut. Kanadas on seadusest tulenevalt õigus alkoholi osta alates 18. eluaastast.

Thomas selgitab, et sel päeval, kui ta baari külastas, saatis ta oma passi viisat taotlema, mistõttu tal ei olnud sel hetkel dokumenti. Jalutades mööda ühest armsast baarist, mõtles mees, et astub sisse ning võtab ühe õlle ning läheb külma ilma eest sooja. Korraga sai ta aru, et tema pass on läinud, kuna andis selle ju ära.

"Tahtsin väga üht õlut ja nad tundusid ka meeldivad. Enda vanuse tõestamiseks otsustasin näidata neile IMDB kontot ning ütlesin, et vaadake see on minu pilt, nimi ja vanus, " tunnistab noormees kentsakat kohtumist oma noorusliku vanuse pärast.

Vaata videost ja avalda arvamust, kui vana mees tegelikult välja näeb!