Raportite sõnul peavad maksumaksjad New York Citys, New Jerseys ja Californias, kes teenivad rohkem kui 400 000 dollarit aastas, edaspidi tasuma föderaal- ning kohalikke makse kokku 60 protsenti. Kuigi räppar seda konteksti säutsus ei maininud, siis on selge, et 50 Centi jaoks on raha kõige olulisem, kirjutas TooFab.

"Mida kuradit, hääletage Trumpi poolt. Ma loobun, New York Knicks (NBA korvallimeeskond - toim) ei võida niikuinii kunagi. Mind ei huvita, et Trumpile mustad ei meeldi. 62 protsenti? Kas te olete hulluks läinud?" säutsus räppar.

50 Centi säuts muutus kiiresti populaarseks ning ei läinud kaua, mil Chelsea Handler sõna võttis. Ta vastas: "Sa olid enne minu lemmik eks."

Räpparile see ei meeldinud ning vastas, et valimised on tema armuelu mõjutama hakanud. "Armastan sind, Gator, ära lase Trumpil ega Bidenil meie vahele tulla," naljatas 50 Cent.

Kuid Chelsea ei olnud naljatujus ja lajatas vastu: "Ei, s***kott. Ma maksan sinu eest makse, kui sa otsustad mõistusele tulla. Rõõmuga. Mustade elud loevad. Sa oled üks nendest, mäletad?"

Räppar tunnistas ka ju ise, et ei hooli, et Trumpile mustad ei meeldi, seega ei pruugi Chelsea remargil soovitud mõju olla.

50 Cent, kelle pärisnimi on Curtis James Jackson III, ja Chelsea Handler olid paar 2010. aastatel.