Liisa kirjutas, et sai esmakordselt rasedusest teada 1. aprillil, kui tegi koduse rasedustesti. Kuigi ta tegi testi kaks korda ja see oli mõlemal korral positiivne, siis tahtis ta ikka ametlikku kinnitust saada ning pani endale arsti juurde aja.

Liisa tahtis kiiresti rasedusele kinnitust saada, sest tal on varem olnud palju katkemisi ja ta ei tahtnud nii kaua teadmatuses olla. "Püüdsin end hoida ja mitte väga üle mõelda, sest ega loodusliku valiku vastu ei saa," kirjutas ta.

Ta sai Haapsallu arstile mais, kus esimese visiidi ajal arst kohe lapse südemetööd ei märganudki. "Õnneks katkestamise juttu siis veel ei tehtud, vaid paluti kahe nädala möödudes tagasi tulla, et kontrollida. Ilmselgelt olin ma väga mures ja need kaks nädalat, mis muidu oleksid läinud linnulennul, läksid sel perioodil teosammul," kirjutas Liisa.

Teine visiit aga möödus palju positiivsemalt, sest tuvastati lapse südametöö. Küll aga leidis arst, et rasedus on kestnud kuus nädalat ja mitte kümme, nagu arvas Liisa. Kahe lapse ema hakkas kartma kõige hullemat, sest lapse areng ei ei olnud piisavalt kiire. Arst rahustas Liisa maha ja ütles, et ju siis toimus viljastamine hiljem kui Liisa oli arvestanud.

Pelgulinna haiglasse minnes tahtis Liisa teise inimese arvamust. Sealne noor ämmaemand sai ka alguses loote vanuseks vähem kui pidi olema. Siis selgus, et loode oli niivõrd halvas asendis, et teda oli raske mõõta. Ühel hetkel see siiski õnnestus ning loote vanuseks määratigi kümme nädalat.

Hilisemal ultrahelil määrati lapse sündimise ajaks 11. detsember. "Tegelikult tuli kolmas laps meie juurde üsna spontaanselt, arvestades seda, et kolme aasta sisse on mul jäänud kuus rasedust," lisas Liisa. Naisel on abikaasa Sandriga kaks last - Rennet ja Jesse.

Liisa Kuusmaa on "Prooviabielust" Kalvi-Kalle ja Helen Kõpu järel tuntusest kolmas inimene. Liisa langes 2017. aastal peksmise ohvriks. Kohus määras mõlemale kallaletunijale ka karistuse. 30-aastane Svetlana mõisteti süüdi avaliku korra raskes rikkumises ja tema karistuseks määrati 10 kuud vangistust. 38-aastane Andrei mõisteti süüdi kahes kuriteoepisoodis, tema karistuseks määrati ühe aasta ja kuue kuu pikkune vangistus.