Seidi Voogre sattus mõne päeva eest Instagramis kokku inimesega, kes otseloomulikult varjas end anonüümsuse taha, ja kellel ei olnud noorele naisele midagi head öelda.

"Tead Seidi! Isegi mina olen sind n******d, kuid n****a rahul ei ole ja tahaks raha tagasi saada," kirjutas "julge" kasutaja.

Seidi ei jätnud teda tähelepanuta, vaid jagas postitust enda Instagrami lugudes, lisades juurde kuus armastust täis emojit.

Foto: Seidi Instagram

Kuigi siin ei saa rääkida Seidi võimalikust armusuhtest, siis on tõsielutäht varasemalt öelnud, et on meeste osas väga valiv ning ta jagas hiljuti Kanal2 saates oma ebaõnnestunud kohtingukogemust. Ta tunnistas, et tema elu teine kohting läks täiesti aia taha, sest naine oli õhtu lõpuks väga purjus ning jalad ei kandnud teda.

"Teisel kohtingul olin ma väga närvis, sest ma ei olnud pea aasta aega kellegagi kohtingul käinud," tunnistab Seidi, kes närvi eemale peletamiseks tegi enne teele minekut kaks väga kanget viinakokteili.

"Seejärel me saime Kuressaares ühes pargis kokku, kuhu ma põhimõtteliselt koperdasin kohale," meenutab naine enda väga purjus olekut,"enam-vähem suutsin käia ja jalad üksteise ette panna."

"Kõndimine oli väga vaevaline ning ma olin terve õhtu täiesti täis. Lisaks oli kohtingupartneril kaasas veel mingisugune vein ning jõin ka seda veel õhtu jooksul. Õhtu lõpuks mu jalad ei kandnud ning ma lõpetasin hotellifuajees diivani peal," tuletab Seidi meelde väga ebaõnnestunud kohtingut.

Hiljutises "Rannamaja: raju reede" teise hooaja avaüritusel sõnas Seidi, et naudib tuntud inimese elu ning saates osalemise kahetsust tal pole.