Silvia Ilvese suhted on avalikkuses teemaks olnud üpriski pikalt, alates oma pikaaegse elukaaslase ja laste isast lahkuminekust lõpetades kirgliku kiirsuhtega muusik Paul Neitsoviga. Juuni algul Kroonikale antud intervjuus meenutab Silvia, et 2019. kevadel, kui ta läks oma poja Arthuri isast, Jaagust lahku, oli see tema elu üks raskemaid ja koledamaid aegu. "Mul oli tunne, et põrusin elueksamil. Tahtsin metsa minna ja surnuks külmuda," tunnistas Silvia.

Kui selle aasta mais avaldati, et Silviat on nähtud suhtlusäpis Tinderis, siis Õhtulehele kinnitas naine, et uut suhet ta kindlasti sealt ei otsi. Tegelikult oli Silvia süda juba siis võetud ning üsna pea hakati seltskondades ja sotsiaalmeedia piltidel nägema naist koos teise väga tunnustatud tšellisti Marcel Johannes Kitsega. Sellest ajast saadik on Silvia nii mitmeidki pilte neist koos Marceliga jaganud, kuid klausliga, et neid ei tohi meedias avaldada.

Selgub, et Silvia ja Marcel on üksteisele tuttavad juba pikalt, sest nad mõlemad käisid samas koolis. Muuhulgas oli 2016. aastal Marcel ka kohtunik "Klassikatähtede" ühes saates, kus ta hindas ka Silvia mängu.

Kroonika uuris Silvialt lähemalt, kas kuuldused nende suhtest vastavad tõele. Naine vastas, et on endale lubanud käesoleval aastal suhete teemat mitte kommenteerida, kuna ta tahab ka enda eraelus rahu ja stabiilsust. Samas ei eita ta oma uut suhet ning tunnistab: "Narri mängima pole mõtet ka hakata. Mul on süda võetud juba kevadest saadik ning tahan käesoleva aasta lõpuni seda teemat lähemalt mitte puudutada."

Tunnistust suhte tõsidusest kinnitab seegi, et Silvia lubas kasutada Kroonikal nende ühist fotot Marceliga, mis on tehtud juba juunikuus ühel kontserdil.

Marcel Johannes Kits on väga tunnustatud tšellist, kes hetkel täiendab end Berliinis, Saksamaal. Ta on alates aastast 2004 võitnud väga mitmeid esikohti ja grand prixisid mitmetel rahvusvaheliselt tunnustatud konkurssidelt.