Robert Sarve vastu on esitatud mitu kaebust. Ühe nendest, Õigusnõu Õigusbüroo jurist Õnneli Matt läheb nii mitmeski kaasuses Sarvega kohtus lahingusse.

Kroonika võttis Mattiga ühendust ja uuris, miks ta Sarve vastu kaebuse esitas. Ta ütles, et Õigusnõu Õigusbüroole kui ka teistele Robert Sarve tegevusega kokku puutunud isikutele (nõudekirja saajatele, teistele advokaatidele ja juristidele jne) jääb arusaamatuks vandeadvokaadi tegevus ja eesmärk. Vandeadvokaat Robert Sarv on õigusteadmistega isik, kellel on aastate pikkune töökogemus, kuid on välja tulnud ideega hakata koostama isikutele massnõudeid väidetava solvamise ja/või laimu eest.

Robert Sarv leiab, et Õnneli käitumine on kahepalgeline ja talle topeltstandarditega inimesed ei meeldi.

"Ise lendas minu au teotamisega laivi, tahtis seda ilmselt samamoodi teha nagu Raiend Kivisaarega tegi, kuid ebaõnnestus samamoodi. Ütlesin tema tegevuse kohta paar karmimat sõna just arvestades tema "kriitikat" minu aadressil ja vot seda kriitikat ta ise vastu võtta ei suutnud," rääkis Sarv.

Mõne aja pärast peaks selguma aukohtu otsus Robert Sarve vastu esitatud kaebuste osas, kuid nüüd paistab, et hoopis kaebuse esitanud Õnneli Matti survestatakse kompromissile jõudma.