Jamie Foxx ütles, et tema õde Deondra Dixon, kellel oli Downi sündroom ja kes oli Globaalse Downi Sündroomi fondi saadik, et ta on nüüd taevas, tantsides seal oma tiibadega.

Ta pühendas õele südamliku mälestuskirja: "Deondra, ma armastan sind iga osaga endas. Minu süda on murdunud miljoniks tükiks. Minu imeline armastav õde on siirdunud mujale. Ma ütlen siirdunud, sest ta jääb alatiseks ellu. Kõik, kes minu õde tundsid, teadsid, et ta on särav valgus."

"Ma ei tea mitmel korral on meil majas pidu olnud ning tema on tantsupõrandale siirdudes peo täheks saanud. Deondra, sa jätsid minu südamesse augu, aga ma täidan selle kõikide mälestustega, mis meil koos oli. Ma armastan sind kogu täiega. Meie pere on kildudeks, aga me paneme tükid taas sinu armastusega kokku. Ja palun hoidke meie pere oma palvetes," lisas "Ray" ja "Django Unchained" täht.

Globaalse Downi Sündroomi fond ütles, et Deondra suri 19. oktoobril. Õe kaotuse puhul saatsid Jamie Foxxile ja tema perele tervitusi ka Michael B. Jordan, Viola Davis, Lena Waithe ja Chris Pratt.