"Kui ma väiksem olin, meeldis mulle omaette laulda ja ette kujutada, et esinen mõnes muusikavideos, suurel laval või superstaarisaates karmide kohtunike ees," mõtiskleb Anette enda Facebooki lehel ning tunnistab, et unistus lapsepõlvest täituski.

"Tegelikult olen ma alati kartnud laulda teiste inimeste, isegi oma pere ees. Nüüd tegin seda kogu maailma ees. Siinkohal tahan öelda, et julgege rohkem oma mugavustsoonist välja tulla ning täitke oma unistusi, proovige midagi uut, mida varem pole julgenud, sest läbi uute kogemuste õpite ning arenete.

Kuidas sattusid Miss Earth võistlusele?

Miss Earthi võistlust pakkus mulle Eesti iludusvõistluste rahvusdirektor, Tiina Jantson! Võtsin otsuse vastu, sest tegu on ühe maailma suurima iludusvõistlusega. Senimaani olen võistlust väga nautinud ning annan endast parima, et Eesti saaks väärikalt esindatud.

Mida tähendab Miss Earthi võistlus Eestile?

Varasemalt on Miss Earthi võistlusel Eesti osalenud, vaid kahel korral, seega on mul suur au olla kolmas kandidaat, Miss Earthi ajaloos, kes eestit on esindanud. Mul on võimalus tutvustada kogu maailmale, meie imelist Eesti kultuuri ning näidata, et olenamata meie pisikesest riigist, oleme nãhtavad.

Kas Eestlased saavad ka hääletada?

Armas Eesti rahvas saab minu poolt hääletada, Miss Earthi facbooki lehel. Hetkel on käimas Miss Earthi talendivooru hääletus, kus astusin üles laulu kategoorias ja esitasin üht Nina Simone lugu “Feeling good”.