Lapseootel näitlejanna jäi möödujatele silma Stockmanni kaubamaja lasteosakonnas, kus ta beebile riideid ostis. Jeka­te­rina kinnitab, et lapsuke peaks ilmavalgust nägema detsembri lõpus.

"Arvan, et kõik, mis elus toimub, tuleb õigel ajal. Laps on ikkagi armastuse vili, mitte mingi plaan," sõnab Jekaterina. Elukaaslase ja lapse isa nime jätab ta esialgu saladusse, tõdeb vaid, et nad on juba mõnda aega koos olnud.

NAISTE SÕJA võtetel septembris varjas Jekaterina kõhukest koti ja karusnahaboaga.

Kui muidu on käesolev aasta olnud Jekaterinale töiselt tagasihoidlik, siis peagi algaval PÖFFil esilinastub komöödia "Hüvasti, NSVL", kus tal on kandev kõrvalosa: "Mängin tšetšeeni päritolu temperamentset naist, kes võtab oma korterisse elama erineva elusaatusega inimesi. Armas perekondlik film."

Jekaterinal on roll ka seriaali "Litsid" uues jätkus, mis kannab nime "Naiste sõda". Selle võtteperiood venis septembrisse, mil ümarat keskkohta oli Jekaterinal juba raske varjata, nii mõtles režissöör Mart Sander välja nippe, kuidas sellelt tähelepanu hajutada.

"Küll siis panime talle rebaseboasid üle käe ja lavastasime teda lillevanikute ja skulptuuride taha; üritasime ta igas stseenis istuma panna," meenutab Sander.

"Jekaterina õppis ka väga huvitavalt näitlema – nii, et kordagi ei pööranud külge, kui liikus."