Telekavades on kirjas, et mõlemad uued saated saavad käimasoleval nädalal minna eetrisse ka teise osaga, kuid järgmisel reedel ehk 6. oktoobril on eetris armastatud muusikasaate "Laula mu laulu" 4. hooaeg. Esialgselt pidid nii Hensugusta kui ka Triin Lellepi ja Margus Vaheri saated olema eetris seitse nädalat.

"Suhtevimkade" saatejuht Triin Lellep tunnistab, et ta ei tea ka ise veel, mis täpselt juhtunud on. Temani oli jõudnud informatsioon, et reedel alustanud saade oli vaatajate seas vägagi populaarne. "Olime reitingult peaaegu päeva parimad. 0,1 % jäime "Õhtule!" alla," selgitas saatejuhtimises debüüdi teinud laulja. Alles mõned tunnid tagasi tegi Lellep Facebooki vahendusel reklaami "Suhtevimkade" teisele episoodile.

Ka Hensugusta jääb kidakeelseks. "Kõik ametlikud kommentaarid annab Kanal 2 programmijuht. Minule tänase info kohaselt jätkub saate tootmine ja juba homme on uus võte," ütleb juutuuberina tuntuks saanud telenägu Õhtulehele.

Kroonika pöördus kommentaari saamiseks ka Kanal 2 programmijuhi Kaspar Kaljase poole, kuid siiani on küsimused jäänud vastuseta.