"Kui sa oled näljane, siis sa ei oota, mil su partner koju jõuab, et röstsaia süüa," ütles Lily Allen hiljutises intervjuus, kuid ei pidanud silmas söömist. Ta rääkis masturbeerimisest ning sellest, miks naisi ikka viltu vaadatakse, kui nad eneserahuldamist naudivad.

Lauljanna pole kunagi peljanud otsekohene olla, kuid ei ole just väga palju tuntud naisi, kes eneserahuldamisest räägiksid.

"See on ikka veel niivõrd suur tabu teema, aga enamus inimesi teeb seda. Nii et miks me ei võiks sellest uhkuse ja ilma süütundeta rääkida?" ütles ta Radio 1 Newsbeatile.

See, et naised ei peaks häbenema seksist rääkimist, ei ole midagi uut, aga see ei tähenda, et midagi muutuks, eriti kui asi puudutab suhteid.

"Kui naine räägib masturbeerimisest, siis arvatakse ikka - ju siis sa ei saa meespartnerilt, mida vajad, ja pole tahetud, või oled tema oskustes pettunud. See on laisk, arhailine ja lihtsalt vale," rääkis Allen.

"Sel on põhjus, miks meie kehad on sellised nagu need on. Naistele on antud kliitorid ja G-punktid, sest nad on seal, et orgasmini jõuda. Sa saad seda ise teha ja ka koos partneriga. Mõnu osas on sõltuvussuhte arusaam, me toetume kellelegi teisele, kuigi saame seda ka ise suurepäraselt teha," lisas lauljanna.

Lily usub, et mida kiiremini naised selle enda jaoks avastavad, seda kergemaks muutub suhtes kommunikatsioon.