"Halloween" (2018)

Õuduspõnevik. Laurie Strode (Jamie Lee Curtis, "Ausad valed") elas 40 aastat tagasi üle võika trauma, kui maskis hull tappis kõik ta sõbrad. Naine pääses tookord napilt surmasuust. Õnnetu juhuse tõttu õnnestub mõrtsukal vanglast pääseda ja ta saabub oma koletislikku veretööd lõpule viima. Kuid Laurie, keda lähedased on alati üleliigses paranoilisuses kahtlustanud, on selleks sündmuseks väga hästi ette valmistatud...

"Püha Agatha" ("St. Agatha", 2018)

Õudusfilm. 1950. aastate Georgia osariigi väikelinnas otsib Mary-nimeline noor lapseootel naine varjupaika kohalikust kloostrist. Algul näib, et tegu on täiusliku kohaga, kus lapsuke ilmale tuua, kuid ajapikku ilmneb, et naisele surutakse peale vaikimine ja teda ümbritsevad kõikjal sünged saladused. Mary peab mängu panema kogu oma tahtejõu, sest selgub, et kloostris valitsevad veidrad reeglid ja seal tegutsevad väga imelikud inimesed.

"Kollide saar" ("The Legend of Hallowaiian, 2018)

Animaseiklus. Sõbrad Kai, Eddie ja Leilani avastavad surfates salajase koopa, kus on karbikeses peidus iidne ebajumal. Peagi selgub, et lapsed on kogemata valla päästnud iidse needuse ja saart hakkab ohustama hiiglaslik ananassi-kujulise peaga koll. Lapsed peavad kasutama nii nupukust kui julgust, et kaunis Hawaii päästa. Oma seikluste käigus õpivad nad selgeks, kui tähtsad on perekond, sõprus ja ka igas paigas kohaliku kultuuri austamine. Vaata joonisfilmi tasuta.