„Suur aitäh! Väga tore saade oli!“ tänas Liis Lusmägi nii detektiive kui ka televaatajaid, kui mask oli langenud. Liis tunnistas, et saadetes kõlanud pakkumised Liblikaks maskeerunu kohta olid tema jaoks väga üllatavad, kuid samas tegid siirad komplimendid heameelt. Edaspidi lubas ta silma peal hoida Brigitte Susanne Hundil kui omamoodi selgeltnägijal, kes tundis ta kiiresti ära ja käis välja ka õige nime. Sel hooajal on detektiivid Liblika maski taha peitujaks pakkunud näiteks ka Kersti Kaljulaidi, Kristiina Ehinit, Hilje Murelit, Vilja Toomastit, Anne Reemanni, Liisa Pulka, Marite Kallasmad ja Mallukat.

Liblika esituses kõlasid tänases saates laulud „Tulen saarelt“ ning „Everything I Wanted“. Vihjeklipis olid viited Liisile kui kauaaegsele raadio- ja telesaatejuhile ning endisele „Seitsmeste uudiste“ ilmateadustajale. Klipis mainitud tuntud kaaslase all mõeldi Mihkel Rauda, kellega koos juhib Liis Lusmägi TV3 argiõhtusaadet „Duubel“.

Nüüdseks on „Maskis laulja“ teise hooaja osalejatest maski langetanud Kalevipojast Joel Ostrat, Tulnukast Peeter Oja ning Liblikast Liis Lusmägi.

Maskisaate lava taha saab piiluda tänases erisaates „Maski taga“, mis algab kell 21.30.
Juba homme hommikul on Liis Lusmägi külas Star FM Hommikuprogrammis.