Teiste seas lustisid Pariisi-hõngulisel peol Olga Raag, Ksenia Kostina, Olga Ivanova, Viktor Vassiljev, Merlyn Uusküla, Tiina Hirv, Katrin Gross, Meelis Soll, Nikolai Degtrajenko, David Pärnamets, Erik Nurm, Silvia Ilves, Paul Neitsov, Uku Suviste, Diana Klas, Triin Lellep ning äridaam Ewe Riistop.

Külalised said osaks moodsast viiekäigulisest Dimitri Demjanovi õhtusöögist, kuhu kuulus ka hõrk šampanja, hoolikalt valitud veinid ning konjak.

Lisaks suurejoonelisele muusikalisele programmile toimus ka mitu moeshowd, kus astusid modellidena üles naised ja mehed, kelle päristööks pole modellindus.

Gerli A. Chantelle IIX kollektsiooni moeshow koos Glanz & Glamuur SALVADORE PLATA ehetega, mida saatis Silvia Ilves tšellol ning Paul Neitsov kitarril, oli tõeliselt suurejooneline vaatemäng. Kirge ja kelmikust lisas Luxton boutique La Perla talvise pesukollektsiooni ning O. Couture siidist ööpesude kollektsiooni esitlemisega.

Ka härrade peale oli mõeldud, sest Gowri Stylehouse esitles šikki meestekollektsiooni, kus astusid modellidena üles Paul Neitsov, Henrik Normann, Mikk Langeproon ning Top Model Estonia meesmodellid.

Õhtu lõpetas Uku Suviste, keda saatis Paul Neitsov kitarril ning peokülalisi kuulsid muu hulgas ka tänavust eurolaulu "What Love Is", mis paraku eurovisiooni suure publiku ette ei pääsenudki. Õhtut juhtis Henrik Normann.