Eesti Ekspressile antud intervjuus paljastab Eesti esikaunitar, et Dener sõitis aprillis Moskvasse, sest hooaega alustas tema koduklubi Moskva CSKA, ja Karmen jäi taas üksi. Viimase viie kuu jooksul on nad kohtunud vaid korra, septembris Taanis, kus Deneril oli mäng ning Karmen kasutas võimalust ja lendas sinna. Moskvasse ta koroonapiirangute tõttu ei pääse.

Dener Jaanimaa

Viirus, mis neid praeguseks on lahutanud, andis neile kevadel aga ka palju koosolemise aega. "Grillisime, nautisime merd, käisin iga päev rattaga sõitmas, matkamas... Ma ei olnud teinud seda 15 aastat! Ja töömõtteid ei mõelnud, ma ei tahtnud kuhugi sõita!“ meenutas Karmen kevadist puhkust oma väljavalitu maakodus Lahemaal mere ääres.

Karmen kirjeldas märtsikuus Kroonikale antud intervjuus, et talle ja Denerile just sobibki kaugsuhe. "Igatsed rohkem. Kui ta mängis Ukraina käsipalliklubis Zaporižžja Motor, käisin tal seal külas," ütles modell toona.

Kaunis paar läks kokku tänu Eestis elavate ühiste tuttavate kaudu. "Natuke teadsime teineteist varem. Loomulikult teadis Dener, kes ma olen, aga meie kohtumine oli pigem saatus. Praegu naudime hetke ja vaatame, mis aeg toob. Dener on väga tore," lisas ta.