Kui ettevõtlikud naised Anita ja Merylin teatasid augustis, et nende suunamudijate koolitus maksab 1990 eurot, siis pani see paljude, kaasa arvatud blogija Kristina Pärtelpoja, pead kratsima.

Septembri lõpus alanud ning oktoobri lõpus lõppema pidanud esimene koolitus on aga pausil. Naiste plaanid on segi löönud koroonaviirus ja sellega seotud piirangud. Huvitaval kombel saab Anita iseseisvate koolitustega jätkata.

"Jah, selle kontseptsiooni ja õppekava olen ise välja töötanud ja kasutanud juba ka varem. Teises firmas, kus ma koolitan, lähevad koolitused samuti edasi. Seega, inimestele tuli otsus sotsiaalmeedia koolitust teha uudisena, aga tegelikult olen sellega ammu tegelenud," sõnas ta.

Anita selgitas ka, miks talle vanemad mehed meeldivad. "Tegelikult mulle meeldivad edukad mehed ja ka edukad sõbrannad. Ehk see muudab natukene inimeste fookust? Ma väga usun lausesse, et ütle mulle, kes on su viis kõige lähedasemat inimest ja ma ütlen sulle, kes oled sa ise. Väga palju mõjutab sind see, kes on su ümber. Tabu pole tahta head, tabu on elada oma ainus elu ära julguseta tahta rohkem," selgitas ta.